Yellow Sisters

Vokální skupina využívající bohaté barvy ženských hlasů ve skladbách inspirovaných africkými lidovými písněmi, americkým soulem, karibským reggae a mnoha jinými žánry.
Yellow Sisters jsou čtyři zpěvačky, čtyři hlasy, čtyři duše, čtyři přístupy, jak uchopit melodii, rytmus, náladu a vytvořit hudbu. Yellow Sisters (alias Lucie Hawa Goldin, Léňa, Bára Vaculíková a Tony Nyass) svými hlasy, harmoniemi a rytmy prochází s lehkostí, radostí a nadhledem napříč žánry. V prolínajících se hlasových linkách slyšíme ozvuky soulu, reggae, funky, jazzu i afrických lidových písní. Zpěvačky spojuje láska k experimentu s hlasem, rytmem i melodií. Technicky dokonalý vokální souzvuk, rozmanité a hravé aranže a osvěžující hlasová harmonie již okouzlily posluchače v mnoha zemích, na prestižních festivalech a mezinárodních soutěžích vokálních kapel. Na svém kontě mají několik alb (např. Singalana-2006, Tubab Woman-2010, Zvěřinec 1-3). Koncertní program Yellow sisters představuje multižánrové autorské písničky a písně inspirované africkou hudbou, plné propracovaných rytmů, vášnivých textů a vokálního žonglování. Hlasové iluzionistky vystoupí po delší době opět v kompletní čtyřčlenné sestavě a jejich písničky zcela jistě rozjasní i tu nejzasmušilejší duši. Přijďte se přesvědčit do Galerii umění v neděli 16.4.2023 od 19.30 hodin.
vstupné 200 Kč

vstupenky ke koupi zde: https://rezervace.karlovyvary.cz/mrs-kv/standard/Hall/Index/222383/JlyeQF2Qt3sQFjC50HlkGg_rov__rov__xcodex_AGA1gFbU4wgF2n_com_9iO9boZ_com_RGx1MstdA58CHTg__?
Datum
  • 16.04.2023 - 16.04.2023

  • 19:30

Místo konání
  • Galerie umění Karlovy Vary